Creativity is just intelligence having fun

Hoi! Ik ben Els, getrouwd met Peter en trotse mama van Lotte en Jasper.

Welkom bij SierGoed, een thuis voor mijn eigenzinnige handgemaakte mobiels. Hier vind je soms ook andere card stock creaties, gewoon omdat ik dol ben op dingen maken. Ik probeer altijd creaties te maken die ik met plezier op zou hangen of mee zou decoreren in huis.

Mocht je een bijzonder idee, thema, feestelijke gelegenheid of specifiek kleurenpalet hebben? Ik werk graag met je samen om iets passend te ontwerpen. Kom gezellig even rondneuzen bij SierGoed en mocht je een vraag of custom order verzoek hebben dan kun je mij altijd even een berichtje sturen.

De mobiels hangen graag in een babykamer, kinderkamer, bij een fotoshoot, op een feestje, op een bruiloft of .... wat je ook bedenkt dat geschikt is voor mijn card stock creaties. Ze houden niet van regen (water), wind of buiten zijn :D. Ze zijn niet gemaakt als speelgoed dus zorg er goed voor dat ze buiten bereik van kleine handjes blijven.

Doordat de mobiels altijd bewegen bij het lichtste briesje is het heel moeilijk om ze perfect op de foto te zetten. Ze zijn ontworpen om te bewegen en daarom zijn ze ook magisch om naar te kijken. Dus combineer altijd de foto's met de kleuromschrijving voor het beste beeld hoe de kleuren er in het echt uitzien. Zelfs gewoon wit ziet er nooit sprankelend wit uit bij elk figuur in de mobiel.

Iets te vragen of gewoon even iets checken voordat je besteld? Geen probleem, ik beantwoord ze graag!
Veel plezier met lekker rondneuzen,
Els

Ps. Ik werk niet op zondag. Dit is uit mijn geloofsovertuiging een rustdag. Bedankt voor je begrip!

Legal imprint